Hotel Dronningen 

Budsjetthotellet midt i Kristiansand sentrum!

Om hotellet

Sov godt i sentrum av Kristiansand

Hotel Dronningen er et budsjetthotell lokalisert i kvadraturen i Kristiansand. Hotellet har 75 rom, i forskjellige varianter og prisklasser. Alle rommene er store, har komfortable senger, utsikt, gratis wifi og skrivebord. Her er det rom for både avkobling og jobbøkter.

Fra Hotel Dronningen er det gangavstand til ferge, buss, tog, butikker, kultur og uteliv. Hotellet ligger i eget bygg over parkeringshuset Parko og det er innendørs adkomst herifra.

Felles for alle våre romtyper er at de er store og har utsikt. Samtlige har komfortable senger,
de fleste i kingsize størrelse. Rommene har skrivebord, kjøleskap og TV. Enkelte har også
sittegrupper og balkonger. Alle rommene på Hotel Dronningen  har eget bad med hårføner og
badeprodukter. Hotellet har nylig gjennomgått en lett renovering av overflater.

Hotellet har et stort, flott treningsrom med nytt utstyr som våre gjester fritt kan benytte.

Hotel Dronningen ligger i samme kvartal som Radisson Blu Caledonien Hotel og våre gjester
kan benytte seg av fasilitetene her, som restauranter og barer:

Club 21:
Med tydelig inspirasjon fra speak easy barene som oppsto under forbudstiden i USA, serverer Club 21 lekre cocktails og byens råeste utsikt. Musikksjangere som jazz, soul, funk og undergrunns disko er viktige ingredienser, men volumet blir aldri for høyt. For å unngå kø i helgene anbefales å komme tidlig.

Telfords Pub & Tartan Room:
Ta en pause fra hverdagen i den skotske puben Telfords. Å komme inn her oppleves som en reise i tid og sted. I byens eldste bar byr hyggelige verter på enkel bar-meny og mye godt i kranene.

Grenseløs Restaurant og Bar:
Med ekte håndverk og kompromissløs stil har denne restauranten skapt sitt eget konsept med grenseløs kokkekunst. Kokker av internasjonal klasse byr på en meny som består av spennende småretter, klassiske hovedretter og smakfulle pizzaer fra vedfyrt steinovn. Når kjøkkenet stenger serveringen fortsetter livet i Grenseløs Bar. Fra torsdag til lørdag bemannes flygelet og det serveres live musikk ut i de sene nattetimer.

Hotel Dronningen har umiddelbar nærhet til shopping, hyggelige gågater, spisesteder, kaffebarer, Fiskebrygga, konserthuset Kilden, kultur, uteliv og bymarka. Du finner oss på Facebook 

Velkommen!

Beliggenhet

Fra Hotel Dronningen er det ca. 100 meter til fergeterminal, buss- og togstasjon. Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til kino, konserthuset Kilden og flere andre kulturinstitusjoner. 

Våre gjester kan fritt benytte seg av restaurant og barer på Radisson Blu Caledonien Hotel eller ta en tur ut på byen i nabolaget. Kristiansand kan by på mange spennende restauranter og utesteder. Noen minutters gange fra hotellet ligger shopping, koselige handlegater, Fiskebrygga, Odderøya, Baneheia (bymarka) og badestrender.

Våre rom

Hotellet har 75 rom, i forskjellige varianter og prisklasser. Alle rommene har komfortable senger, gratis wifi, TV, skrivebord, kjøleskap, vannkoker, te- og kaffefasiliteter. Uansett rom og prisklasse vil du få et stort rom og utsikt.
Enkelte har også sittegrupper og balkonger. Alle rommene på Hotel Dronningen har eget bad med hårføner og badeprodukter. Hotel Dronningen har gjennomført en lett renovering av overflater de senere år. 

Hotellet har et stort, flott treningsrom med nytt utstyr som våre gjester fritt kan benytte.

Praktisk informasjon

Innsjekk fra kl. 15:00. Utsjekk innen kl. 12:00.

Frokost er ikke inkludert, men kan bestilles ved innsjekk i resepsjonen på Radisson Blu Caledonien Hotel, til en spesialpris på kr. 135,- per person per natt.

Kjæledyr er tillatt.

Mulighet for langtidsleie.

Radisson Blu Caledonien Hotel har restaurant og barer som våre gjester fritt kan benytte seg av.

Innendørs adkomst fra hotellet.

Hotellet ligger over parkeringshuset Parko. Fra plan 1A er det innendørs adkomst til hotellet.

Velkommen til oss!